Svenska Mahjongförbundet : Forum
https://www.svenskmahjong.se/forum/

Brev från Sverok
https://www.svenskmahjong.se/forum/viewtopic.php?f=2&t=135
Page 1 of 1

Author:  Robin [ Sun Oct 12, 2008 12:10 pm ]
Post subject:  Brev från Sverok

Hej!

Här kommer lite information från Sverok, läs igenom och bli uppdaterade om ert förbund Sverok!

Med vänliga hälsningar,
Sveroks förbundskansli och förbundsstyrelse

1. Samtal från kommuner
2. Rösta i riksmötesvalet
3. Fortfarande möjlighet att nominera sig!
4. En sista bidragsutbetalning för 2007

###########

1. SAMTAL FRÅN KOMMUNER
Från Sveroks sida arbetar vi intensivt med att försöka få fler Sverokföreningar att beviljas kommunala bidrag. För tillfället görs det genom att vi marknadsför vårt förbund, spelhobbyn och våra föreningar gentemot kommunala tjänstemän. Vi vill därför informera er om att det är möjligt att ni kommer att få ett samtal från en lokal bidragshandläggare som vill veta mer om er förening och undersöka om ni kan få stöd från dem.

2. RÖSTA I RIKSMÖTESVALET
Fram till och med den 15 oktober är det möjligt att rösta i valet av ombud inför Sveroks Riksmöte. Det är på Riksmötet som riktningen för Sverok under det kommande året stakas ut, så passa på att vara med och bestämma vilka som ska representera er på Riksmötet! Röstar gör ni på val.sverok.se. Kontakta förbundskansliet på info@sverok.se om ni behöver nya inloggningsuppgifter.

Vill du läsa mer om riksmötet eller om du har ett förslag som du vill att Sverok ska ta ställning till på riksmötet, läs mer här:
http://www.sverok.se/forbundet/rm.html

3. FORTFARANDE MÖJLIGHET ATT NOMINERA SIG TILL OMBUD!
Det går fortfarande att nominera sig till riksmötesombud och få en chans att vara med och besluta om vad som ska hända i förbundet under det kommande året. Nominera dig eller någon annan på val.sverok.se!

4. EN SISTA BIDRAGSUTBETALNING FÖR 2007
Inom kort kommer förbundskansliet att göra en sista stor bidragsutbetalning med alla kvarvarande bidrag för 2007. Om ni är en av föreningarna som har drabbats av bidragsproblem så kommer ni att få dessa bidrag senast i slutet av oktober. Undantaget är om ni inte har ett godkänt konto. Kontakta förbundskansliet om ni den första november inte har fått förväntade bidrag för 2007, eller om summan inte stämmer.

TILL SIST:
- Glöm inte bort att ni kan få mer bidrag av Sverok än vad ni får nu! Info om Sveroks extra bidrag finns här:
http://www.sverok.se/foerening/bidrag/extra-bidrag.html

- Ni vet väl att ni är försäkrade genom Sverok? Om ni t.ex. på väg till, på väg från eller under en Sverok-aktivitet blir skadad kan ni få ersättning. Mer info om försäkringarna finns här: http://www.sverok.se/foerening/foersaekringar.html

- Spelveckan pågår runtom i landet 25 oktober till 2 november! Läs mer om Spelveckan här:
http://www.spelveckan.se/

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/